Eigen Kweek heeft een nieuwe eervolle uitnodiging ontvangen. Europarlementariër Tom Berendsen gaat Langenboom bezoeken op 8 november. Hij noemt Langenboom het Europese voorbeeld van een “slim dorp”. Wij kijken uit naar zijn komst!

Wie is Tom Berendsen?

Tom Berendsen, geboren en getogen in Breda, is sinds 2 juli 2019 lid van het Europees Parlement voor het CDA. Het CDA heeft zich in het Europees Parlement aangesloten bij de Europese Volkspartij (EVP). Tom gaat in Europa aan de slag voor een wereld waarin de generatie van zijn kinderen veilig kan opgroeien, zijn generatie gelukkig kan wonen en werken en waarin de generatie van zijn ouders gezond oud kan worden. Ook wil hij de directe lijn naar Brussel voor Brabant om kansen te benutten en problemen op te lossen. Tom Berendsen is onder meer lid van de Commissie regionale ontwikkeling en de Commissie industrie, onderzoek en energie.