Er is vele maanden gedroomd, geregeld, gepland, gerekend, vergaderd, bedacht en getekend aan ons dorpsplan. Als eerste dorp ooit hebben we zo’n brutaal plan in de steigers gezet. En daar mogen, nee, moeten we supertrots op zijn.

De laatste belangrijke stap: het akkoord van onze gemeente!

We hebben als klein dorp laten zien waar we groot in zijn: samenwerken! Met elkaar, met bedrijven, met verenigingen. En niet te vergeten: met de overheid. Samen hebben we aangetoond dat we een uitvoerbaar plan hebben voor een levendig Langenboom voor jong en oud. Met name de gemeente heeft al heel veel voor ons betekend. En nu wordt tijdens de raadsvergadering op 8 juli besloten over de definitieve realisatie van het Dorpsplan Langenboom. Vanwege corona-beleid mogen er dan in het gemeentehuis geen burgers in levenden lijve aanwezig zijn. Maar natuurlijk willen we bij zo’n belangrijke stap wel ons gezicht laten zien. Het liefst met alle Langenbomers.

Waarom jouw lach?

Om bij deze gemeenteraad als Langenboom aanwezig te zijn gaan we een mega-schilderij maken. Met al onze gezichten in het klein erop. Dus ook dat van jou! Samen vormen deze gezichten een mozaïek van het beeld waar we als Langenboom voor geknokt hebben. Dit schilderij hangen we op de dag van de raadsvergadering op bij het gemeentehuis.

Hiermee laten we zien dat we als heel Langenboom weer vierkant achter ons plan staan.

Wat voor foto?

Wat we nodig hebben is een portretfoto of selfie van jouw gezicht en een foto van het gezicht van je partner en van je kinderen. Het liefste allemaal apart. Hoe meer foto’s hoe beter. Door de vele foto’s zal jouw gezicht klein worden afgedrukt. Dus het hoeft niet je zondagse foto te zijn en qua privacy zitten we dan ook meteen goed. Sowieso gebruiken we je foto alleen voor het de mozaïek. Wil je anoniem mee doen? Een foto van jouw duim, van je spierballen, van je huisdier of van je knipoog is ook helemaal prima!

Optie 1: Upload via website
Stuur hier je foto’s in

Optie 2: Whatsapp
Whatsapp ons op 06-83614048

Optie 3: Stuur een e-mail
E-mail naar foto@eigenkweeklangenboom.nl

 

Voorbeeld foto’s: