Heb jij nog geen geschikte foto of wil je graag hulp met het insturen? Geen probleem! Aanstaande zaterdag 12 juni gaan onze huisfotografen vanaf 10:00 rond door Langenboom. Zie of hoor je ze voorbij komen? Kom dan gerust even naar buiten om een praatje te maken. We kunnen dan direct een mooie foto voor in de mozaïek maken en insturen!

Woon je buiten het centrum? Kom dan gerust even tussen 09:45 en 10:00 naar het Kermisplein. Dan kunnen we ook van jouw een foto schieten.

En al heel goed nieuws, we hebben inmiddels al meer dan 300 foto’s ontvangen! De inzendingen zijn van alle leeftijden, van baby tot opa en oma. We hebben zelfs een aantal katten, honden en paarden ontvangen. We hopen natuurlijk dat heel Langenboom mee doet zodat we ons kunnen laten zien en sterk maken bij de gemeenteraad. Dus doe ook mee, het is maar een kleine moeite!

Dus tot a.s. zaterdag!

– Het Eigen Kweek team

Lees hier dan hier verder: