Het is nu of nooit. We grijpen deze kans of we laten de kans gaan. Als we het laten gaan komt er geen kloppend dorpshart, geen dorpskroeg, geen prachtige zaal in de kerk, geen verenigd sportpark, geen padel, geen fitness, ….

Toen we begonnen wisten we: dit plan moet goed zijn! Anders zal het nooit lukken om alle verschillen te overbruggen. Het verschil tussen verenigingen, het verschil tussen burgers en gemeente, verschil tussen regels en praktijk, tussen bisdom en dorp, tussen geld en dromen. Het barst van de verschillen.

Alle Langenbomers hebben zonder eigen belang en vol vuur gewerkt aan de kwesties die ons het meest aan het hart gaan. Met maar één doel voor ogen: Een mooier en gezelliger Langenboom en het voorkomen van een saaie bedoening.

We hebben geprobeerd met iedereen samen te werken aan dit gezamenlijk doel. En daarbij hebben we elkaars grenzen geleerd te respecteren. Iedereen was bereid datzelfde doel na te streven!
Dit dorpsplan is er nu eenmaal niet om iemands persoonlijk voordeel mee te behalen. Het is ons DORPsplan!

Op 8 juli 2021 is het dan eindelijk zo ver: De gemeenteraad gaat besluiten. Een hele belangrijke dag voor de toekomst van Langenboom.

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]