Eigen Kweek is na de positieve stemming bij SES en TCL druk geweest om alle benodigde stukken voor de bestemmingsplannen in orde te maken, deze liggen vanaf vandaag ter inzage. Daarnaast is de Langenboomse Vereniging deze week officieel opgericht.
Ook zijn we heel erg druk bezig geweest om samen met de gemeente een aanvullend budget te krijgen voor het uitvoeren van het volledige plan. Dit budget is nodig om de onverwachte prijsstijgingen van de bouw en de proceskosten op te vangen die grotendeels veroorzaakt zijn door oorlog in Oekraïne.
Gisteravond is er in de raadsvergadering van de Gemeente Land van Cuijk unaniem gestemd voor het aanvullende budget. Hierdoor kunnen we nu echt verder met het dorpsplan! 🥳🥳
We danken B&W, de raad en de ambtenaren voor hun bijdrage aan het dorpsplan Langenboom. Combineren is floreren, en dat geldt ook voor samenwerken. 🙏
Volgend jaar gaan we volledig aan de slag met het definitieve ontwerp van de kerk en sportaccommodatie. De bouw staat gepland in 2025. 💪🏻
De uitslag van de stemming en het terug kijken van de raadsvergadering kun je vinden op de website van onze gemeente: https://lvc.bestuurlijkeinformatie.nl/Agenda/Index/1418dbc7-7e44-4e20-b28c-a8a928205bcc