De bijeenkomst afgelopen dinsdag begon met prachtig nieuws: een kwartier ervoor zag een jong hertje het levenslicht in het hertenkamp. Een mooie metafoor voor het verhaal van het dorpsplan. Yvonne nam ons mee door de tijd- en energie rovende reis die al is afgelegd. En wat dat heeft opgebracht. Want ook het plan krijgt stap voor stap gestalte. Het wordt concreter! Dat dit niet zonder slag of stoot gaat mag duidelijk zijn. Maar het budget, de plannen en de gezamenlijke ambitie staan al stevig op poten. Net als in de film Bambi is het lopen dan een kwestie van tijd en doorzetten. En dat doen we.
Het was een prachtige zonnige avond en op het terras werd daarna dan ook nog even lekker bijgepraat. De conclusie was helder: we gaan goed, maar man o man wat een werk. Als iedereen zo blijft samenwerken en we blijven doorbouwen, dan staat er over een tijd een kloppend dorpshart en een verenigd sportpark waar we met z’n allen nog heel lang van kunnen genieten. Er staat een mooie toekomst voor Langenboom in de steigers! Laten we zo doorbouwen 🚀!