Tijdelijke horeca in De Wis: investeer in de toekomst! 💪🏻
Onder aansturing van Eigen Kweek liggen er prachtige plannen voor een nieuw dorpshart; de kerk als de nieuwe dorpskroeg. Samen met Rob Neijts, eigenaar van Herberg D’n Brouwer uit Zeeland, zijn de nodige uren besteed om te komen tot invulling van die mooie plannen. Er is helaas nog één nadeel bij dit plan; we moeten geduld hebben.
Eigen Kweek is dus blij dat De Wis, na overleg met de gemeente, gaat kijken naar De Wis als ‘bruine weekendkroeg’. Zodra de corona maatregelen versoepeld zijn wil iedereen natuurlijk weer gezellig dat biertje kunnen gaan drinken. Dus… hoe sneller, hoe beter!
Rob Neijts heeft samen met Eigen Kweek hard gewerkt aan de haalbaarheid van het dorpsplan. In dit plan heeft Rob een zeer belangrijke rol. Samen hebben we het onderlinge vertrouwen voor die mooie toekomst. Hoe logisch zou het dus zijn dat Rob ook voor deze tussenfase al een rol mag vervullen. Zo kan Rob de Langenbomers al goed leren kennen en wij Rob.
Eigen Kweek is overtuigd dat Rob dé perfecte uitbater zou zijn voor ‘de bruine weekendkroeg’ in De Wis. We hopen dat Rob ook het vertrouwen hiervoor wordt gegund. Gewoon… als investering voor een mooie toekomst!