Update: Een plan met een naam

Vorige week heeft Peters Projectontwikkeling de hulp ingeschakeld van Langenboom, voor het meedenken van een plannaam. Iedereen bedankt voor de betrokkenheid!
Langenboom heeft gekozen voor de plannaam: “D’n Bens”!
“Ik vind dat we D’n Bens hierin moeten benoemen zodat het nooit vergeten wordt. We hebben D’n Tip D’n Bogerd dus D’n Bens vind ik nog niet zo slecht.” Aldus Colinda Vd Linden.
Colinda Vd Linden heeft de meeste likes gescoord en verdiend hiermee een taart voor 20 personen van Bakkerij Verkerk! Peters Projectontwikkeling zal de bezorging van de taart haar afstemmen. Gefeliciteerd en geniet van de taart!
Een aantal andere inzendingen worden tevens meegenomen in de plannen. Zo is Peters Projectontwikkeling (in overleg met de gemeente) voornemens om de straatnaam tot “Albertshof” te vernoemen. Ook zal “De Ontmoeting” terug komen als slogan van het plan.

 

Een plan zonder naam

Het bouwplan op de locatie van D’n Bens is volop in de voorbereiding. Peters Projectontwikkeling verwacht dat in het laatste kwartaal dit jaar de verkoop van de mooie woningen kan gaan starten.

Maar wat is een plan zonder naam? Graag schakelen we daarom de hulp in van Langenboom!

Welke naam vinden jullie bij dit bijzondere plekje passen?

Wij dachten bijvoorbeeld aan:
De Dorpsgenoot
Achter D’n Bens
Goed Leven in Langenboom
Of iets anders?………

Wij zijn benieuwd wat jij ervan vindt en welke leuke en aansprekende namen er voor dit plan komen!

Wat moet je doen?
Laat bij het bericht op onze Facebook pagina een bericht achter welke naam jij het leukste vindt. Dat mag één van bovenstaande namen zijn of een nieuwe naam. Like daarnaast de reacties met namen die jij leuk vindt. Dan weten wij waar jullie voorkeur naar uit gaat!

Ga naar het FB bericht >>

Maandag 20 juli wordt de definitieve naam gekozen, op basis van jullie reacties. Onder de reacties en likes verloot Peters Projectontwikkeling een taart voor 20 personen van Bakkerij Verkerk!