Er is goed nieuws! De raadsvergadering van donderdagavond 16 april gaat door! Maar wel op afstand. Dus helaas zonder publiek en zonder onze fietstocht-actie. We horen deze avond direct de uitslag. We dromen natuurlijk allemaal van een JA! Dan kan Langenboom haar gedroomde Dorpsplan echt gaan verwezenlijken en alle losse eindjes aan elkaar knopen.

In een video presentatie hebben we de huidige stand van zaken verteld en vragen beantwoord. Deze is naar de raadsleden toegezonden. Wij zijn in ieder geval blij dat de raadsvergadering door gaat want dan blijft er vooruitgang in ons dorpsplan.

Concreet gaan we vragen om een krediet van € 100.000 om het Dorpsplan tot in detail voor te bereiden. Veel is al duidelijk, het is nu tijd om het ontwerp en bijbehorende bouwkosten scherp te stellen. Hiervoor is extra deskundigheid vereist en dus geld.

Daarna is Langenboom weer aan zet. Als wij er als Langenboom in slagen om binnen 6 maanden het ontwerp binnen gezonde financiële kaders kunnen gaan realiseren gaat het plan er definitief komen!