Wat een bijzondere tijd maken we met zijn allen door. Het corona virus houdt ons sterk in de greep en gooit ons leven zo goed als stil.
Dat wil niet zeggen dat we als Eigen Kweek stil hebben gezeten.

Er is een TOP prestatie geleverd door héél Langenboom.
Alle speedboten, de sportverenigingen en sociale clubs hebben een fantastische invulling gegeven aan hun dromen. Er zijn nieuwe ideeën ingebracht, hobbels weggenomen en zelfs angsten overwonnen. En dit alles is vervat in het brutaal ideaal: het Dorpsplan Langenboom.

Heel Langenboom staat als 12e man achter het Dorpsplan Team.
En erg mooi om te zien dat deze TOP prestatie een inspiratie is voor andere dorpen. Al 10 dorpen hebben het plan en de aanpak geprezen en met name de support en gedragenheid door heel Langenboom.

Het Dorpsplan Langenboom is er helemaal klaar voor.
We zijn tot onze diepste vezels gemotiveerd om het plan erdoor te krijgen in de gemeenteraadsvergadering. Dit in het belang van een sociaal en sportief Langenboom.
Helaas moeten we voor dit besluit nog geduld opbrengen gezien de recente afkondiging van corona-maatregelen. Zodra het openbare leven wordt hervat, laten we ons als Langenboom weer flink horen!

Voor nu rest ons om iedereen gezondheid en sterkte te wensen. Let op elkaar, zodat we straks als heel Langenboom weer galmen:

YES WE CAN!