De Alfa Foundation is een fonds binnen Alfa Accountants en Adviseurs dat maatschappelijke goede doelen van medewerkers van Alfa ondersteunt. Per jaar wordt hiervoor door Alfa een budget beschikbaar gesteld waar medewerkers een beroep op kunnen doen.

Mirian van de Vorle, secretaresse bij Alfa Accountants en Adviseurs in Langenboom, heeft een verzoek ingediend bij de Alfa foundation.

Het ingediende verzoek heeft geleid tot een toekenning van een budget. De Alfa Foundation doneert een bedrag van € 2.000,- aan Stichting Eigen Kweek!

Het bedrag wordt gebruikt om het ambitieuze dorpsplan naar de eindstreep te brengen.

Het plan raakt alles en iedereen in Langenboom. Het dorp heeft massaal gekozen om het dorp op de schop te nemen. Het Brutaal Ideaal van Langenboom is één schitterende dorpskern voor lief, leed, leut en lithurgie (samen in de kerk) én een florerend verenigd sportpark van alle sportclubs (samen aan de bosrand). In Langenboom 2.0 krijgt het erfgoed dus de hoofdrol.
Op 20 januari 2020, zal de haalbaarheid van het plan aan het dorp worden gepresenteerd.

Terug naar nieuwsoverzicht