Home Deals Daden Langenboom verandert Hoe werkt het? Over Eigen Kweek Contact
  • Maak uw keuze

Over Stichting Eigen Kweek

Door, voor en vooral mét Langenbomers.

Stichting Eigen kweek is een initiatief van 6 Langenbomers. Maar de doelstelling is dat het snel wordt omarmd door alle Langenbomers. Want hoe meer mensen er meedoen, hoe sterker we samen staan en hoe meer iedereen én Langenboom verdient!

Een officiële stichting zonder winstoogmerk.

Stichting Eigen kweek staat als stichting geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Het doel: Het zonder winstoogmerk, door middel van gezamenlijke inkoopacties, sponsering en giften bijeenbrengen van financiële middelen ten behoeve van projecten voor de gehele Langenboomse bevolking. Het ondersteunen van gemeenschapsbelangen in de breedste zin van het woord.

Wij zijn ervan overtuigd dat we met z'n allen op deze manier Langenbomers enerzijds flink kunnen laten besparen, en en anderszijds de financiele middelen kunnen verzamelen die nodig zijn om Langenboom leefbaar, leuker en gezelliger te maken. 

Team 'Eigen Kweek'

Ivonne van der Horst, Tom van Bakel, Ger Koopman, Jesse Schonenberg, Wouter Weijens, Elly van Dongen, Frank van Diepenbeek, Wim Wijdeven, Bo Pennings en Bart Meulepas

 

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte