Home Deals Daden Hoe werkt het? Over Eigen Kweek Contact
  • Maak uw keuze

Een Langenbooms zonnepanelendak

Na voorbereiding van een dik jaar kan Eigen Kweek aankondigen dat Langenboom zijn eigen Zonnepanelen Dak zal krijgen! Het dak van Wim van Schayik (naast bakkerij Verkerk) zal daarvoor ter beschikking worden gesteld. We zijn blij met deze krachtige samenwerking, dank Wim en Frans!

Een korte update:

Doordat de techniek is geregeld op basis van het aangemelde aantal zonnepanelen is er momenteel geen ruimte om je alsnog aan te melden. Bij Eigen Kweek leeft de overweging om t.z.t. een nieuw project op te starten. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, meld je dan aan via onderstaande link. 

Wat heb jij daaraan?

Jij kunt nu jouw eigen zonnepanelen gaan kopen zonder dat je die op je eigen dak hoeft te leggen. Je hebt geen werk, geen onderhoud en geen zichtverandering van je huis. En toch heb je jouw eigen zonnepanelen met een goed rendement!

En dat is het nog niet alleen; er zijn interessante voordelen te behalen op groot inkopen en op energiebelasting. Precies waar Eigen Kweek zich hard voor maakt. Kortom: De moeite waard.
 

Langenboom wordt steeds groener

Na de succesvolle actie met de gezamenlijke energieinkoop bij Qurrent is dit nu het volgende project. Ook nu worden we weer ondersteund door Qurrent, de groenste energiemaatschappij van Nederland. Wil je nog overstappen naar Qurrent? Klik dan hier.
 

Presentatie terug kijken

Op donderdag 26 oktober hebben we in D'n Bens het zonnepanelendak gepresenteerd. Wil je de presentatie terug kijken? Klik dan hier om het pdf bestand te openen.
 

Hoeveel panelen heb ik nodig? 

De stroom die je opwerkt wordt verrekend met de belasting die je betaald over de energie die je afneemt. Het is financieel gezien dus niet slim om meer panelen te kopen dan de energie die je afneemt. 

Het berekenen van het maximaal aantal panelen is simpel: 

1. Bekijk op de laatste jaarnota van je energieleverancier hoeveel kWh stroom je verbruikt hebt.

2. Deel het aantal door 250 kWh (ieder paneel levert ongeveer 250 kWh per jaar op)

3. Rond het aantal naar beneden af en je hebt het maximaal aantal zonnepanelen voor jouw situatie.

 

Wat ben ik aan kosten kwijt?

Een zonnepaneel zal ongeveer € 300 gaan kosten. Alle kosten zijn daarbij in begrepen (plaasting, administratie, verzekering, kwaliteit, onderhoud, schoonmaken etc).

Stel je koopt 14 panelen (14 x 250 = 3500 kwh). Dan kost je dat 14 x € 300 = € 4.200,- all-in

 

Status: 43 aanmeldingen voor 650 zonnepanelen! 


Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar VRAAG@EIGENKWEEKLANGENBOOM.NL
 

Groet, Eigen Kweek

 

zonnepanelen promo zonder logo

 

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte