Home Deals Daden Hoe werkt het? Over Eigen Kweek Contact
  • Maak uw keuze

Deal: Overstapactie gezamelijk energie inkopen

QurrentKnalgroen: Energie van Qurrent.

Samen met 150 Langenbomers hebben we vorig jaar groene energie ingekocht. Daarmee hebben we gezamenlijk € 200.000 euro bespaard en ongeveer € 17.000 voor Langenboom verdiend. We kregen de afgelopen tijd veel vragen van Langenboomers of ze nog mee konden doen met de deal. Vandaar dat we met Qurrent geregeld hebben dat iedereen nu weer kan overrstappen!
 

 
We gaan dat dus weer doen met Qurrent. Een energieleverancier die al 3 jaar op een rij door de Consumentenbond wordt aangemerkt als de leverancier met de groenste stroom. Ze scoren op duurzaamheid een 10. Dit staat bij Eigen kweek hoog in het vaandel. Daarnaast streeft Qurrent niet naar maximale winst en heeft het als doel om iedereen zo veel groene energie op te laten wekken als het verbruikt. Qurrent levert energie tegen inkoopprijs. Dat merk je direct in je portemonnee, vooral als je al lang niet meer bent overgestapt.

 

Uitleg en voorwaarden

Iedereen kan weer meeprofiteren en een bonus voor Langenboom verdienen!

Na eerdere gesprekken met verschillende leveranciers kwam Qurrent duidelijk als beste uit de bus. Met hen hebben we dan ook financieel gezien de beste afspraken kunnen maken. Zij verzekeren alle deelnemers van een zeer scherp tarief voor CO2-gecompenseerd gas en groene stroom. Voor velen zal dat stukken voordeliger zijn dan het huidige tarief. Daarnaast krijg elke deelnemer 2 gratis windtegoeden. Kortom: flink wat voordeel.

Wij garanderen niet dat Qurrent de aller goedkoopste is maar wel de aller groenste en het is de beste deal voor Langenboom. Goed dus voor de toekomst van ons Langeboom en de toekomst van onze planeet. 

 

 
 


 

Overstappen betekent Langenboom mooier maken.

Naast de groenste stroom, een scherp tarief en leuke extra’s biedt Qurrent ook nog voor elke ‘overstapper’ eenmalig € 140 voor Stichting Eigen Kweek. Met dat geld kunnen we natuurlijk weer mooie initiatieven in Langenboom ontwikkelen en ondersteunen. Zo snijdt het mes dus aan twee kanten.

 

Wat is precies de afspraak?

Om alles duidelijk en helder te houden hebben we 1 ‘instap-deal’ voor elke Langenbomer. Hieronder in het kort de voorwaarden:

  • 1. Je stapt over voor 3 jaar prijs zeker. Je hebt dus 3 jaar lang geen last van prijsstijgingen. 

  • 2. Daar bovenop krijg je een gratis energiemonitor. (Je moet hiervoor €49 borg betalen en je bent niet verplicht om aan te schaffen)

  • 3. En je krijg 2 gratis windtegoeden, goed voor 5 jaar lang minimaal 500 kWh stroom per jaar. 
     
  • 4. Stichting Eigen Kweek krijgt voor elke overstapper 140 euro voor Langenboom. Hiermee gaan we ons dorp duurzamer en leefbaarder maken. Door mooie initiatieven te ontwikkelen en te ondersteunen. 

 

Interesse om over te stappen?

Bereken zelf je maandbedrag

Wil je zelf je nieuwe maandbedrag berekenen? Dan hebben we hier op een rijtje staan hoe dat moet. Je kunt het huidige maandbedrag vergelijken met je nieuwe maandbedrag om zo je geschatte besparing te berekenen.


Let op: als je wilt overstappen, doe het dan via deze website.
Alleen dan geldt het voordeel voor zowel jouzelf als voor Langenboom

 

wind

 

Hulp nodig?

We hebben alle vragen die we hebben gehad uitgezocht en voor jouw op een rijtje gezet. 


Een andere vraag?

Bel dan met Ivonne op 06 23 92 73 90, of stuur een e-mail naar VRAAG@EIGENKWEEKLANGENBOOM.NL

 

 

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte